Levél Robert Detzlertől1

Általános - Robert utolsó levele hozzánk 2013.04.02 es halála előtt.

Az életem és az Isten/SZELLEM utáni kutatásom

Írta: Robert E. Detzler
KÖZÖSSÉGÜNK ÜGYEI: Különleges kiadás

2013 március






Ez a megható videó (angolul) mindannyiunkat bátoríthat átmeneti idõszakainkban, akár a mindennapok átmeneteirõl, akár a következõ inkarnációról legyen szó.

Everything Happens
for a Reason


Kedves Barátaink,



Egész életem a spirituális tudás és megértés utáni kutatás volt. Részt vettem számos különbözõ egyház istentiszteletén, és spirituális írások széles skáláját tanulmányoztam.



Gyermekkoromtól kezdve tudatában voltam potenciális - gyakran megmagyarázhatatlan, mégis megbízható/valós - spirituális képességeinknek. Anyukámnak idõnként voltak látomásai vagy álmai a mások életében bekövetkezõ traumatikus eseményekre vonatkozóan. Gyakran tudta a nevüket és ismerte a terveiket. Egy pár vele együtt imádkozó barátja segítségével kapcsolatba lépett velük, hogy az esetlegesen bekövetkezõ balesetekre figyelmeztesse õket, hogy szóljon nekik, menjenek más úton.



Anyukámnak az a képessége is megvolt, hogy rám gondolt, és "hívott", hogy menjek el hozzá. Így az elsõ házasságom alatt gyakran így szóltam a feleségemhez: "El kell mennem anyukámhoz." És mikor odaértem hozzá, anyukám azt mondta: "Örülök, hogy eljöttél, mikor »kértelek«. Beszélnem kell valakivel."



Így, mint látjátok, életem legnagyobb részében jelen voltak a spirituális gondolatok. A tanulásom útja nem mindig volt könnyû, de kitartottam emberi megpróbáltatásaiban. A mindenféle spirituális és lelki jelenségrõl szóló könyvek olvasása során aktív résztvevõje lettem néhány, az Igazság hasonlóan gondolkozó keresõit tömörítõ csoportnak. A célom ez volt: "...keressétek ki a legjobb könyvekbõl a bölcsesség szavait" (A tan és a szövetségek c. mormon írásból, 88:118), illetve "...keressétek elõször az õ országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek" (Mt 6:33).



Tíz évig tanRobert pendulum smiling softultam és szolgáltam a Unity School of Practical Christianity ['A Gyakorlati Kereszténység Egység Iskolája'] hivatásos lelkészeként. Azok közületek, akik jól ismernek, tudják, hogy sose voltam igazán "hivatalos" valaki. A bibliai próféta szerepét vállaltam magamra. Az emberi közösség egyik olyan tagja voltam, akit Isten kiválasztott és vezetõként szolgálni hívott egy idõre. Az idõmet spirituális ismeretek kutatásával töltöttem, és azzal, hogy ezeket - másokat segítve és tanítva - szavakba öntsem és gyakorlatra váltsam. Ezért kaptam a "lelkész" [minister, azaz 'szolgáló' (latin, a minor 'kisebb' jelentésû szóból) - a ford.] címet, ami azt jelentette, hogy a gyülekezetet szolgáltam spirituális kérdésekkel kapcsolatban és szükségleteiket illetõen.



Aztán létrehoztam az SVT-t, és a SZELLEM 27 éven át vezetett a tanulás és fejlõdés ezen új, fantasztikus útján. Izgalmas volt még többet tanulni és fejlõdni, és oly sokatokkal találkozni. Sokan voltatok tanítóim is. Együtt tanultunk és fejlõdtünk. Köszönöm, hogy osztozhattam spirituális tanulásotokban és fejlõdésetekben. Köszönöm, hogy segítettetek az utam során.



Másfél éve tudom, hogy az SVT-vel kapcsolatos földi megbízatásomat teljesítettem. Ezen mû folytatását illetõen az SRA Igazgatótanácsa, valamint az elkötelezett tanácsadók és tanárok csodálatos munkát végeznek. Életeket változtattok meg, segítve magatokat és másokat a fejlõdésben és a tudatosabbá válásban. Új tanulókat tanítotok az SVT-rõl, az SpÚ-rõl és arról, hogy a saját lelkünk, elménk és érzelmeink hogyan befolyásolják a mindennapi életünket. És most elviszitek az SVT-t, az SpÚ-t és ezeket a spirituális elméleteket a jövõbe, sok-sok új tanulóhoz és klienshez.



November eleje óta visszavonultam a nyilvánosságtól. Testi erõmet arra tartogattam, hogy a feleségemmel, a gyermekeimmel és az unokáimmal legyek. Ez az igazság: a fizikai testem elhagyására készülõdöm. Várom, hogy átmenjek ezen a következõ ajtón, mely az örök életbe vezet. Sokan közületek, akik jól ismertek, tudjátok, hogy szeretek munkához látni, és elvégezni a következõ megbízásomat. Úgyhogy tudjátok: alig várom, hogy munkához láthLogo No Nameassak a Fény Birodalmaiban. Talán új bolygók vagy univerzumok teremtésében segédkezhetek - az nagyon izgalmas lenne!



Szeretetteljes áldásom mindannyiótoknak,



Robert



Czakó Éva - 2013 április 11.
 

 

április 11

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
április 11

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting