Igazság a szexualitásról

Könyvajánlók - Részlet Barbara Marciniak Hajnalhozók c. könyvéből

 

"Mivel éppen a frekvenciáitok növelésén és megismerésén fáradoztok, meglehetősen zavarossá vált a szexualitás fogalma. Amikor két test egyesül, de még akkor is, ha csak megöleltek valakit, rezgéseitek találkoznak. A szexuális élménytől a testben hormonok szabadulnak fel.
A hormonok felébresztenek bizonyos energiákat a sejtekben, és a két lény lételeme egymásba áramlik. Ezért van az, hogy a nemi érintkezés után néha képtelen vagy megszabadulni a másik ember energiáitól. Még ha nem is akarsz az illetővel lenni, a nemi érintkezés emléke veled marad az elektromágneses csere miatt.
Tudnotok kell, hogy ezen a bolygón a nemiség mindig is kapcsolat volt a test és magasabb frekvenciája között. Még ha az adatok nagy részét szét is szórták és kitörölték a testből, az élet teremtésének potenciálja megmaradt, hogy tökéletesen megérthessétek, kik vagytok lényetek alapjaiban és legmélyebb mélyén.
A szexuális vibráció volt a kapcsolatotok kozmikus identitásotokkal, de ezt az egész fogalmat teljes mértékben félreértettétek és elfelejtettétek. Csak azt állítjuk ezzel, hogy van egy másik történet, amely sokkal izgalmasabb, mint bárki hinni merészelte volna.
Valakik nem akarták, hogy ráállhassatok erre a frekvenciára. A szexuális frekvenciák ugyanis a szabadság területeire vihettek volna benneteket, ahol rájöttetek volna a dolgokra.
A szexualitás megmaradt számotokra mint frekvencia, amellyel az idegrendszeren átutazva testetek elhagyásával összekapcsolódhattok a magasabb eszmével. Ha megmondták volna, hogy ez a kifelé vezető út, ki tudott volna irányítani és manipulálni benneteket?
A Föld lakóinak el kell vetniük a negatív általánosításokat és ítélkezést, amely évezredeken keresztül meghatározta szexuális életeteket. Meg kell békülnötök a nemiséggel, hogy a frekvenciák egyesülhessenek az identitással. Manipulációkkal és korlátok felállításával tartották előttetek titokban a szexualitással kapcsolatos igazságot.
Megmondták, hogy életet tudtok teremteni, és gyönyöröket élhettek át, de eltitkolták, hogy frekvenciákat tudtok megnyitni a szex által. Kapcsolatba léphettek vele és használhatjátok emlékeitek felidézéséhez arról, hogy kik vagytok, és megváltoztathatjátok testetek vibrációs frekvenciáját.
Az elkövetkező pár évben szexuális megnyilvánulásotok egészen új dimenzióba lép át.
Nagy fejlődésen mentek keresztül, feltéve, hogy olyan partnert találtok, aki hajlandó ugyanezt az utat bejárni, és ugyanilyen nyitottan viselkedik. De sosem éritek el az új dimenziót egy olyan partnerrel, aki továbbra is az elkerülés vagy elutasítás játékát akarja játszani..."

Részlet Barbara Marciniak Hajnalhozók c. könyvéből

Czakó Éva - 2017 november 25.
 

 

november 25

Belső szabadság

Részlet Dr vekerdy Tamás könyvéből
bővebben
november 25

Az Ölelés, mint spirituális kapu

Részlet Frank M. Wanderer: Csendes forradalom. A Tudat evolúciója című könyvéből
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting