Hogy a jó még jobb legyen

Általános - "A jó elmúlik egyszer", ezt halljuk és programozzuk már jóelőre...Ne is csodálkozz ezért, ha ez történik!Mit tegyünk ahhoz, hogy :

A jó még jobb legyen

Sokan tanultuk meg a legkülönbözőbb  fórumokon ,hogy minden jó elmúlik egyszer. Ezt elfogadjuk abszolútumnak, ezt vesszük természetesnek erre készülünk, sokszor  rettegünk is,hogy hamarosan vége szakad annak a jónak, amit éppen tapasztalunk. És persze ennek megfelelően így is történik, hiszen pontosan ezt kérjük, ezt programozzuk már jó előre. És a félem nagyon erős teremtőerő!

A tudatosságunkat használva azonban átírhatjuk ezt a hitrendszert . Ne ismételjük és rögzítsük ezeket az elcsépelt szavakat ,helyette  a pozitív  kimenetelt, a sikert és az elképzelt szép jövőt képviselő szavakat kántáljuk, mantrázzuk .Tegyünk úgy, mintha azt már elértük volna..teremtsük meg,hogy a jó még jobb legyen!.Ha már beletesszük az energiánkat,tegyük  bele a felemelkedésünket eredményező energiát. Azt mond és tedd, amit szeretnél, és ne azt ismételgesd,amit nem szeretnél.

Ha ez nem jár kellő sikerrel-...keress meg egy svt konzulenst és kérj segítséget .Lehet ,hogy  sokkal mélyebben gyökerezik ez a program  nálad,lehet családi örökségből vagy  előző életeidből  hozod ezt a korlátozó hitrendszert és  ezért nem tudsz másként reagálni bármennyire is vagy tudatos és elszánt..A jó hír az, hogy van megoldás ebben az esetben is.  Külső  segítő kell, aki megmutatja neked azt, amire neked nincs rálátásod. A tanácsadó segítségével pozitív forgatókönyvet írhatsz, és teremthetsz meg  az életed eseményeiben, hogy még jobb legyen  annál, ami van!

Sok sikert  kívánok neked ehhez!

...hogy a jó még jobb legyen..

Czakó Éva - 2014 szeptember 14.
 

 

szeptember 14

Áremelés 2024. Januártól

EMELKEDIK az Alap, Haladó, Áttekintés kurzus ÁRA !
bővebben
szeptember 14

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting