Ha szeretsz valakit, átrendezed miatta az életed…

Általános - Ha szeretsz valakit, és az a valaki fontos lesz, egyáltalán nem kell önmagadat és az álmaidat háttérbe szorítanod. Nem kell feláldoznod a törekvésedet a jóra, a jobbra, az inspiráló dolgokra.

A prioritásnak változnia kell.

 

Ha szeretsz valakit, akkor az a valaki fontos lesz számodra. Észrevétlenül kerül az életed első helyére. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden mást eldobsz, mint a forró krumplit.

Nem jelenti at, hogy minden más értelmét veszti. Nem jelenti azt, hogy nem találkozol a barátaiddal, hogy elhagyagolod a munkád, a családod, vagy épp saját magad.

Ha szeretsz valakit, és az a valaki fontos lesz, egyáltalán nem kell önmagadat és az álmaidat háttérbe szorítanod. Nem kell feláldoznod a törekvésedet a jóra, a jobbra, az inspiráló dolgokra.

Egyszerűen csak azt jelenti, hogy időt töltesz vele, hogy odafigyelsz rá, és az ő élete legalább olyan fontos lesz, mint a tiéd.

Ha valaki fontos lesz neked, automatikusan eszedbe jut, amikor a napodat tervezed. Átfut az agyadon, hogy vajon neki is jó lesz-e ez így… vagy inkább máshogy legyen? Nem hozol önző döntéseket, hiszen már valaki más is része az életednek.

A döntéseid pedig két emberre vannak hatással. Nem csak rád.

Most már időt kell szánnod arra a kis dologra, is, ami szingliként természetes volt. Az életedet te irányítod, de mivel helyet adtál benne valaki másnak is, fontos, hogy a döntéseiddel ne bántsd meg, vagy épp ne sodord kétségek közé.

Persze lesznek (kellenek) napok, amikor csak magaddal foglalkozol, amikor olyan élethelyzetben vagy, hogy nem tudsz másra figyelni, mint magadra, vagy épp valaki olyanra akinek szüksége van rád. Lesznek olyan időszakok amikor egy barát, vagy családtag mellé kell állnod százszázalékosan, de ezt a szerelmed is megérti majd.

A szerelem nem arról szól, hogy a másikért élünk, hanem arról, hogy együtt. Együtt csináljuk a jó és a rossz napokat is.

De általánosságban elmondható, hogy egymás életében fontos, és kizárólagos helyünk van. És felelősségel tartozunk a másikért.

Ha szeretsz valakit nem érezteted vele, hogy ő NEM fontos, vagy pótlék, vagy mindig a második. Nem B-verzió.

Odafigyelsz arra, hogy ne hagyd kétségek közt, hogy kiérdemled a bizalmát, hogy tudja, más felé nem kacsingatsz.

Nem bántod meg az érzéseit, és átöleled, ha fél, vagy frusztrált.

Ha szeretitek egymást, vigyáztok egymásra.

Mert ketten erősebbek vagytok.

 

https://goodstuff.hu/2018/10/01/ha-szeretsz-valakit-atrendezed-miatta-az-eleted/?fbclid=IwAR2Pqp0dbZtO3nBiw0MuoUaxDDnXUmBUTvYH_VATLyems-AbP43rCkqMzDk

Fanni - 2022 május 02.
 

 

május 02

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
május 02

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting