Én továbbra is a táguló gyönyört választom

Írásaim - Idézet Veres  Kriszta írásából!Mindenkinek szabad választása van,hogy a szeretetet, a jövőt és a reményt választja-e vagy a pánikkeltő hírekben lévő negativitást,félelmet. Te mit választasz?

ÉN TOVÁBBRA IS A TÁGULÓ GYÖNYÖRT VÁLASZTOM



Idézet Veres Kriszta  írásából

Én ugyanezt választom! Velem tartasz?

„A választásom megerősítését hívta elő belőlem az a híresztelés, amely egy csomó internetes fórumon körbejárt. A hír a Nasa bejelentésére vonatkozik - melyet állítólag a kormányok titokban tartanak -, hogy december 21-ét követően több napos teljes sötétség várható, meg áramszünet, és mindez mindenféle szörnyűségeket tartogat számunkra, és ezért óvintézkedéseket kell tennünk. Köszönöm, én továbbra is a gyönyör mellett döntök.

Rengeteg híreszteléssel van tele minden a 2012. december 21-hez kapcsolt fordulóponttal kapcsolatban. A fenti Nasa cuccot én is láttam a Facebookon, elolvastam félig, majd látva, hogy mennyire a félelem-energiák gerjesztésére épül, bezártam. De aztán valaki megkérdezte a Facebook-on, hogy mi a véleményem erről.

A véleményemet most veled is megosztom.

Először is eszembe jut róla egy regény, amit pár éve, nyáron akadt a kezembe Glastonburyben. Az angol pestisjárvány idejében játszódott, sok volt a halott és mindenki készült a világvégére. Minden tevékenységet felfüggesztettek, és várták a végítéletet, és persze jó sok félelmet gerjesztettek egymásban. Volt egy nő, aki ehelyett felásta a kertet, és ültetett, mert ősz volt, és annak volt ott az ideje. Ő nem a világ végére készült, hanem élte az életét. Mindenki komplett hülyének nézte emiatt. Aztán eljött a tavasz a világ nem ért véget, a nőnek meg volt mit ennie, mert ő élt, ahelyett, hogy félt volna.

Az én döntésem az, hogy a nő nyomában lépek. Óvintézkedések helyett azt választom, hogy élek. Hálával fogadom a pillanatokat, melyek rengeteg szépséggel és gyönyörrel áldanak meg. Főzök a Szerelmemnek, beleveszek az ölelésének melegébe, vízipipázom a barátaimmal, gyógyítok, tanítok, énekelek a Piramisban és a Níluson, élvezem az élet rengeteg színét. Élem a gyönyört, és közben feloldom magamban a tudattalanból folyamatosan tisztuló félelmeket - egyénit és kollektívet -, és ezzel teret nyitok a gyönyör további tágulásának.

Neked is ezt javaslom.

És azt gondolom, hogy aki ilyen üzeneteket közvetít, mint ez a Nasas cucc, az semmit sem értett meg a 2012-es tudatváltásból. A cikk arra hív, hogy zárkózz be, azaz növeld tovább a szétválasztottságot, miközben a tudatváltás az EGYbe, az EGYségbe visz minket. A cikk arra hív, hogy mindenféle módon védekezz, már most egy olyan helyzettel szemben, ami majd jön valamikor, és mellesleg senkinek halvány fogalma sincsen arról, hogy mi is fog ott történni pontosan. Félelem-reakciókat sugall neked a cikk, miközben a tudatváltás üzenete az, hogy a félelmek helyett válaszd a szeretetet, a védekezés helyett a megnyílást, és ebből az energiából éj és teremts most már.

Mindenkinek szabad választása van. Az én életem tapasztalásai azt mutatják, hogy ha a szeretetet választom, a Lelkem fényében lépek, akkor egyre gyönyörűbb dolgok öltenek testet az életemben.

Neked is ezt a választást javaslom. Azt, hogy ne vessz el ezekben a pánikkeltő hírekben, hanem inkább old fel a benned lévő negativitás különböző formáit. „

Én meditálok, Imátkozom és tervezem  a jövőmet a szép, új világban, az Aranykorban!

Czakó Éva - 2012 november 15.
 

 

november 15

Ne a félelem miatt légy óvatos, hanem tudatossággal cselekedj

Tanuld meg kezelni az érzelmi állapotodat és a reagálásaidat
bővebben
november 15

Az erős emberek miért vonzzák a nehéz kapcsolatokat?

STYLEMAGAZIN.HU2017.05.30.jelent meg ez a remek cikk VIRÁG KLAUDIAtollából!Nagyon érdekes dolgokról ír, tiszta szívvel ajánlom olvasásra
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting