Emlékeim a Spirituális választechnika alkalmazásáról 2.rész

Általános - Svt a gyakorlatban 2.rész

További emlékeim……

Szünet vége. A puha kellemes duruzsolás folytatódik tovább, kávé és tea szürcsölése elengedhetetlen a hölgyek személyes történetei hallgatása közben.

Évi beül az asztala mögé és csend támad a kis teremben.

Egy fa dobozt nyújt át a hölgyek felé, amiben apró ékszerek csillognak. Az összes hölgy, mint egy rugó pattan fel az ülőhelyéről és káprázó tekintetük mind egy pontra szegeződik……nekem is, csak bámulok, mint NOÉ A HARMADIK TEVÉRE……

Ingák…egy csomó inga lapul az ékszeres doboz alján, halmokba rakva.

Túrnak, válogatnak. Évi megjegyzi, hogy csak nyugodtan, akár többet is válasszanak, mert a tanfolyam végére amúgy is csak egy drágaság marad mindenki kedvence. A bőséges választékból nekem is megtetszik egy gyönyörű mediterrán színekben pompázó korallvörös és bordó árnyalatokba olvadó darab. Úgy éreztem, megszólít……igen, szefárd felmenőim emlékei suhantak át a gondolataimon.

Táblázatok.

Életemben nem láttam még ilyet, fura volt. Kissé a Desigual stílusúak ahol a mandala minta uralja a spanyol márka egyedi kollekcióit. Egy mandala kör, rubrikákra osztva szavakat zárnak magukban, látszólag logikát mellőzve helyezkednek el.

Uhh, mi lesz ebből? Kezdtem azt érezni, hogy el vagyok veszve, egy feladat, amiben nem találom a logikát és meg kell oldanom. Egyedüli férfiként kezdtem úgy gondolni, elbukom és képtelen vagyok a saját bárkámmal partra evezni. Óvatosan körülnéztem, észre ne vegyék aggodalmamat. A hölgyek is csak az emlékeikbe kapaszkodva gyermekkori tapasztalataikat tudták hadba állítani, de az is csak egy mandalás kiszínező volt ami megmaradt emlékeikben, nem több.

Az SVT egy racionális, kiszámítható probléma feltáró technika.

Ez be is igazolódott……később.

Ingát fogjátok kézbe, úgy, hogy három ujjatok közé fogva a színpatikus végét. Évi mutatta is.

Mondom magamban…….kezdődik. Ez tutti nem fog csinálni semmit.

De, csinált. Ez mozog. A kezemet szándékosan egyhelyben tartottam, hogy véletlenül sem én okozzam az inga belengését. Be kellett ismerjem, az életben nem mindenre a saját cselekedeteim vannak hatással. Az inga közölni akart velem valamit. Óvatosan a mandala minta fölé helyeztem és határozottan egy rubrikára mutatott. Na ezt nem hiszem el, eszembe jutott egy kérdés, amit az inga használata előtt fel kellett tennünk magunkban. A válasz…. az…. egyértelműen a mandala kör egyik rubrikájában található szóra mutatott. Na neeee!

Csak véletlen, semmi más. Évire pillantottam, csendben mosolygott, látta hitetlenkedésem. Próbáld újra ……… megint ugyan az. Halkan oda súgta Évi, hogy „ a gravitációban sem kell hinned, de mégis ha leugrasz egy fáról az a hited ellenére is bebizonyítja neked, a gravitáció létezését úgy, hogy végig mondhatod, hogy ez bizony nem is létezik”

Szóval……nos……tehát, kezd értelmet nyerni a spiritualitás gyakorlati használatba vétele. Elképesztő.

Az idő így írás közben úgy rohan, hogy észre sem vettem, de már kezdődnek az esti programjaim. Barátnőm lányát tanítom búvárkodni, hogy életében igazi kalandok is legyenek, ne csak a virtuális világban.

Folyt. köv.

Czakó Éva - 2023 január 27.
 

 

január 27

Áremelés 2024. Januártól

EMELKEDIK az Alap, Haladó, Áttekintés kurzus ÁRA !
bővebben
január 27

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting