Egy Férfi tanulóm emlékei a kurzusról 1.rész

Általános - Egy résztvevő emlékei. SVT és amit mögötte találtam.

Férfi vagyok...55 éves..... A kíváncsiság hajtott és a probléma megoldás  laterális formái.

Benyitottam az oktató terembe és azonnal egy másik világban találtam magam. Magam mögött hagytam mindent ami eddig kisért, a gondolataimat, a múltamat, a jövőmről alkotott képemet.

Átható volt a spirituális világ ereje. A mediterrán életérzés és a távolkeleti bölcsesség szelleme uralta a helység minden szegletét. Egy magas szőke, bájos hölgy fogadott, Éva. Áradt belőle a nyugalom a boldogság és az elegancia. Bemutatkozott és mondta, Ő lesz az SVT oktatóm. Egy hosszú asztal felé mutatott és láttam, hogy 8-10 főnek kínál kényelmes helyet. Pár hölgy már jelen volt és laza kötetlen beszélgetésük duruzsolása tette otthonossá az oktató helységet. A színek, képek és angyal szobrok összhatása szinte alfa állapotba hozott és úgy éreztem készen vagyok egy másik világ megismerésére. Sok hölgy érkezett, a fiataltól az idősebb korosztályig. Volt aki 10 év után költözött haza amerikából, de volt párterápiával foglalkozó olasz származású, vagy belső építészként dolgozó hölgy is. Heten voltunk....aki tudja mit jelent a hetes szám azt tudja, itt a béke, a harmónia és az összhang lesz jellemző az oktatásra és a következő három napra.

Kezdünk....{ itt hozzá tenném, két hölgy online vesznek részt az oktatáson }

Elhangzott a kérdés, ki miért van itt és mivel foglalkozik jelenleg?

Természetes velem kezdődött az interyou. Elmondtam, hogy katonai pályáról érkezem és miért érdekel a spirituális válasz terápia. Nagy csend támadt. A résztvevő hölgyeknek ezt még meg kellett emészteniük. Volt aki a munka kapcsán, vagy a családjában, de volt aki kifejezetten ezzel a spirituális válasz terápiával akart foglalkozni a jelenlegi foglalkozását kiegészítően. Nagy volt a szórás. Összességében egy megoldási formát kerestek a jelenlegi helyzetükre. 

Évi az oktatónk zárta a sort. Sokat mesélt a múltjáról, hogyan került kapcsolatba az SVT vel a spiritualitással a választerápiával és hogyan alkalmazta az elmúlt huszonöt évben sikeresen. Csak hallgattunk és kezdett áthatolni az érzéseinken, a gondolatainkon a spirituális világ használatának a gyakorlatiassága.

 

Táblázatok és Útmutatás...

A racionális világ és a spirituális válasz technika itt kerűl összhangba és a gyakorlatban alkal-

mazhatóvá.

Szünet!

Évi az oktatónk most szünetet javasolt, mert tudja, hogy egy tízórai szendvics amit otthon készítettünk elengedhetetlen a folytatáshoz, úgyhogy a folytatás a tízórai szünet után lesz olvasható késöbb.

D.László

Czakó Éva - 2023 január 26.
 

 

január 26

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
január 26

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting