Dr. Czakó Éva bemutatkozás

Általános - "Több, mint 25 éve már, hogy megtanultam az SVT különleges technikáját, amivel nagyon sokat segítettem a családtagjaim, barátaim, később pedig a klienseim lelki problémáinak megoldásában.."

Több, mint 25 éve már, hogy megtanultam az SVT különleges technikáját, amivel nagyon sokat segítettem a családtagjaim, barátaim, később pedig a klienseim lelki problémáinak megoldásában. A mai napig nagy örömmel tölt el, ha jobban érzik magukat a ülés után. Az SVT-t az elsők között tanultam meg és minden kurzusát elvégeztem, a Magyarországon és a külföldön elérhető képzéseket is.

Közel 22 éve tanítom ezt a módszert azoknak, akik a maguk, a családjuk vagy a klienseik problémáira megoldásként ezt a módszert választják..
Több ezer tanítványom van és a 25 év alatt tízezernél is több SVT üléssel töltött óra van mögöttem, ezért nagy gyakorlattal és meglehetősen kreatívan használom ezt a technikát egy táblázat és egy inga segítségével.

Abban hiszek, hogy semmi sincs kőbe vésve és mindig lehet jobbá tenni az életünket és hiszem, hogy erre mindenki képes. Mindig van választásunk és ha készen állunk, segítség is érkezik hozzá, a „kopogtatónak megnyittatik”!

Abban segítek az embereknek, hogy könnyebben válasszanak egy boldogabb, jobb életet maguknak. Segítek megszabadulni a félelmeiktől, szorongásaiktól és korlátozó hitrendszereiktől vagy a céljaikat akadályozó tényezőktől, hogy pozitívabb életszemléletet alakíthassanak ki és növeljék a tudatosságukat. Idejében vegyék észre a kimozdulásokat akár párkapcsolati, pénzügyi , karrier vagy egyéb témákban. Ne akkor keressünk megoldást, amikor már nagyon nagy a baj, bár az emberi természet sajnos ilyen, szeretjük halogatni a dolgok megoldását, talán félelemből, elkerülésből, de tapasztalatból mondom, könnyebb visszaterelni a jó irányba a dolgokat, ha az elején elcsípjük a kimozdulásokat, mielőtt az teljesen felforgatná az életünket.

Várlak benneteket szeretettel akár egyéni konzultációra, ha szeretnél fejlődni, jobb megéléseket tapasztalni az élet bármilyen területén vagy  tudatosabbá válni!

Fanni - 2022 május 10.
 

 

május 10

Az embereket a hülyeségükkel együtt kell szeretni.

Az embereket a hülyeségükkel együtt kell szeretni. Ezt a drága anyám mondta. Ő meg tudta tenni – én nem. Odáig eljutottam, hogy elfogadtam a másikat olyannak, amilyen. Megértettem. Sajnáltam is. De nem szerettem. Ő meg szerette! Mi volt a titka? Egyszer erről faggattam, és azt mondta:
bővebben
május 10

Betegségek lelki okai

A leggyakoribb tünetek és betegségek lelki okai!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás