Családállítás, ahogy én csinálom - spirituális rendszerállítás

Általános - A családáálítás  egy nagyon hatékony technika,kombinálom és a saját Czakó Évás módszeremről itt olvashatszPróbáld ki Te is!

Veszteségeinket mindig fájdalommal éljük meg, például ha megromlott a párkapcsolatunk. Elveszítettük a munkahelyünket, vagy nagyon rossz anyagi körülmények közé kerültünk. Kihívást jelent a kapcsolatunk a gyermekünkkel, vagy nem jövünk ki a szüleinkkel, netán a kollégáinkkal. Az orvos épp most közölte, hogy súlyos betegségben szenvedünk. Állandóan keresünk valamit, de magunk sem tudjuk, hogy mit.
Depresszióval, pánikbetegséggel küzdünk, vagy állandóan szorongunk.

Amikor összecsapnak fejünk felett a hullámok, úgy érezzük, ebből a helyzetből már sosem lesz kiút. Nem látjuk a megoldásokat, mindenhol a káosz uralkodik. Ennek oka, hogy a problémáink felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Lent, a mélyben zajlanak azok a folyamatok, amelyek problémáink valódi okozói. Hallgat a mély, és hangos a felszín...

A családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Itt szembetalálkozunk valódi önmagunkkal: „Ez vagyok én". Egy más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra.  
A családállítás ezt a rálátást támogatja. Ekkor látjuk meg, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem.

Az egész napon a szereplők jelenítik meg az Ön problémájának mélységét, és biztos lehet benne, hogy  megtaláljuk és megoldjuk a  fájdalmas élethelyzeteket, kihívásokat. A   kérdéseire választ kaphat és felszabadultan távozhat. Ebben egyéb technikákat használok (SVT, kineziológia, Recall Healing, Biologika, kopogtatás), hogy Ön jól legyen.

Kritikus élethelyzetekben, eldöntendő kérdések előtt feltétlenül ajánlom.

Nagy szeretettel várom, ha csak kíváncsi, és szeretné megismerni ezt az új módszert, és akkor is, ha nagyon konkrét témával érkezik
Lehet csoportban és egyéni állításban részt venni. Ha csak segíteni szeretne, bekukkantani ebbe a módszerbe, szeretettel várom segítőnek.

Czakó Éva - 2016 május 21.
 

 

május 21

Áremelés 2024. Januártól

EMELKEDIK az Alap, Haladó, Áttekintés kurzus ÁRA !
bővebben
május 21

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting