Céljaink eléréséshez a Megoldókulcs

Általános - Amilyen irányba szeretnéd  fordítani az életed ,úgy mesélj róla, mintha az már megvalósult volna...

Vágyott céljaink, tulajdonságaink eléréséhez a Megoldókulcs!

Amilyen irányba szeretnénk fordítani az életünket, úgy meséljünk róla.

Mesélj egy darabot a vágyott új életedről ! Mit éreznél, hol lennél,kivel és mit csinálnál.. Most létező valóságként meséld el azt a történetet jelen időben, amit átírni szeretnél!  Meséld el magadnak vagy valaki másnak örömmel, lelkesen, mintha már megtörtént volna :"De jóóó...,hogy ez meg az..van! Milyen Hálás vagyok, hogy ez történt velem...pl.Köszönöm, hogy megjavult az autóm és újra élvezhetem a kilométereket vele!  Vagy : A vadi új autómban ülök és  érzem a  kocsi új illatát , kényelmét! Egy másik pl.Olyan Hálás vagyok, hogy  megtaláltam a méltó társat ,az igaz szerelmet az életemben, ő már az életem része !   Vagy: Hálás vagyok, hogy a gyermekem jó társaságban van! Olyan boldog vagyok,hisz mindjárt Olaszországba érünk kezdődik a nyaralás..Érzem a tenger illatát, a hús szellőt ,a Nap melegét...a pizza ízét a számban..Hála-Hála-Hála érte!

Ez egy nagyon fontos lépés a teremtésben, mert amikor régóta tapasztalunk a valóságunkban valami nem tetsző dolgot, akkor az elme erős tiltakozásban van azzal, hogy most hirtelen belevessük magunkat egy teljes más valóság szövésébe.

De ha mégis meg tudjuk tenni az sokkal hatékonyabban változtatja meg  a fizikai tapasztalásainkat. Ez egy másik rezgés-szintre emel, miközben a figyelmünk teremtő energiája arra a lehetséges valóságra irányul, amit élni szeretnénk. És az elkezd a fizikaiba sűrűsödni, mert a rezgés-változással kaput nyitottunk a valódi fizikai teremtésére annak, amit szeretnénk megélni. Mantrázd naponta többször és leginkább este, alvás előtt, amikor a tudatalatti kapuja nyílik..Ez lesz hamarosan a valóságod!

"Túl szép, hogy igaz legyen" - ez az elménk egyik kedvenc berögződése, amivel elkezdjük aláásni az életünkben kerekedő jót. Ez egy ősi  program, ami szerencsére átírható  vagy teljesen törölhető egy svt tisztítással.

A terapeuta megtalálja ugyan a kártékony beidegződéseket, lehúzó hitrendszereket, ám a kliens dolga ,hogy a fizikaiban ő maga írjon  pozitív állításokat helyette és azokat vésse be a „tiszta papírra",amire vágyik, hogy az kapjon energiát  mostantól!

Minden program átírható, kicserélhető, de aktív együttműködésre és nem utolsó sorban hatalmas, önsors javítási szándékra van szükség  a paciens részéről .   

Az elménk sokkal könnyebben hiszi el azt, hogy a rosszra fordulás a természetszerűleg bekövetkező, de abban, hogy egyszerűen csak megpihenjünk a jóban, ez nehezen megy szinte mindanyiunknak. Sok-sok gyakorlással, fáradhatatlan tréningezéssel- hisz az élet naponta kínál ilyen kihívásokat a számunkra- egyszer csak ott lesz a sikerélmény ,ha nem adjuk fel és ez megerősít bennünket, hogy tényleg mi teremthetjük meg a vágyott valóságunkat!

Czakó Éva - 2014 augusztus 19.
 

 

augusztus 19

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
augusztus 19

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting