Beszámoló SVT és SPU tisztításról - Réka gyógyulása

Általános - "Évát 3 évvel ezelőtt ismertem meg, egy SVT tisztításra mentem el hozzá. Biztonságban éreztem magam a tisztítás alatt, ez számomra nagyon...

"Évát 3 évvel ezelőtt ismertem meg, egy SVT tisztításra mentem el hozzá. Biztonságban éreztem magam a tisztítás alatt, ez számomra nagyon fontos, és hetekig a hatása alatt voltam. Éva mestere a témának és egy nagyon felkészült, megnyugtató személyiség. A módszer annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy az SVT kezdő és haladó tanfolyamokat is elvégeztem.

Idén januárban nálam epekövet diagnoztizáltak. Több éve tartó munkahelyi stressz miatt lettem beteg, beutaltak műtétre. Az epekövek több mint 80%-a stressz kő. Éva többször is tisztított engem a görcseim miatt, hogy átvészeljem a 2 hónapos várólista időszakot. A műtét és a munkahely váltás már elkerülhetetlen volt és ebben a sorrendben követték is egymást.

Műtét előtt Éva végzett rajtam egy normál + egy SPU felkészítő tisztítást. Az utóbbi egy a testet harmonizáló, minden szinten beállító, korrigáló kezelés. Körülbelül 2-3 órát vett igénybe így együtt a kettő. Szisztematikusan végighalad a kezelés fentről lefelé és ahol a test jelez, ott korrekciót kap. Aurasebészethez hasonlítanám. Ahhoz képest hogy semmilyen konkrét fizikai behatás nem éri a testet, csak energetikai, elég erős, érezhető, azonnali hatása volt. A rendes tisztítást is kísérik fizikai érzetek (hőhullám, szédülés, hidegrázás, enyhe szívdobogás), az SPU tisztítás után pár órával, szinte megkétszereződik az ember ereje. Emlékszem napokkal SPU előtt erős derékfájásom is volt, ezzel én már nem is foglalkoztam, de az SPU után az is elmúlt egyből. Nagyon fura volt, mintha elvágták volna. Otthoni feladatot is kaptam, egy egyszerű gyakorlatot, amit utána még 7 napon át végeztem esténként.
Hat hete műtöttek, a műtét tökéletesen sikerült. Betartottam a 4 hetes diétát, ma már teljesen jól vagyok, mindent eszem.
Értékes és hiánypótló az SVT rendszere, Nagyon sok tehertől, méregtől szabadítja meg az embert és az életminőséget is. Nemcsak a jeleben hat, múltból is törölhetőek jövőbe kiható nyugtalanító problémák!
Réka (42)"


Czakó Éva - 2016 június 14.
 

 

június 14

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
június 14

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting