A sorsunk alakítása

Általános - Baki Réka szépen megfogalmazott cikkét  idézem

Nagy fordulatok napjait éljük, egy fontos továbblépés sokaknál központi téma. Ez az eddigi elveinket, hitrendszerünket is döntögeti. A régi kitaposott kerékvágásból merőben új területen lehetünk valamiben. Bizony tartós, végleges változásról van szó, s hogy hogyan éljük meg, rajtunk is múlik. Mennyire vagyunk nyitottak.

Mi döntöttünk úgy, hogy itt akarunk lenni ezekben a rendkívüli időkben. Életünk minden részletét megterveztük mielőtt leszülettünk, már sokszor megtettük öreg lelkek vagyunk. Mi választottuk ki a szüleinket, akiktől a legfontosabb tanítást kapjuk, ha jó, ha rossz. Jelen inkarnációnk tervét a horoszkópunk tartalmazza. Az előző életekből is van benne információ, de csak annyi, amennyi a mostani challenge-hez szükséges. A tudattalan nem véletlenül van elzárva, születésünk pillanatában minden előzmény kitörlődik. Ez minket véd. Nem bírnánk el. Van tehát egy alapos tervrajzod, de a végleges képet te alakítod, szabad akaratodból. Mindig azt az utat választod, olyan döntést hozol, amire leginkább hajlamos vagy.

Életed ok-okozati dolgok sorozata, minden apró momentum születésedtől fogva hozzátesz a személyiségedhez, a döntéseidhez, egészen a mai történésekig. Minden egyes nap tanítást kapsz. Az események által, az emberektől akikkel találkozol, amit látsz, amit épp hallasz. Semmi, de semmi nem történik véletlenül.

Része vagy egy nagyon bonyolult, gigantikus hálózatnak. A te életed, csupán egy parányi mozaik kocka a kollektív univerzális mozaikból, de Nélküled hiányos lenne az összkép, nem működne a rendszer. Életed, a rezgésed kisugárzik mindenre, a Te boldogságod, egységed gyarapítja mindenki másét, tehát hatással vagy. Az Egész Terv része vagy. A továbblépés szükséges, mert világunk változóban van, egy új korszak határán vagyunk. Ennek tudatában tegyél meg mindent annak érdekében, hogy minél teljesebb, boldogabb életet élhess, mert akkor tudsz a legtöbbet adni és hozzátenni.

Baki Réka

Czakó Éva - 2023 április 27.
 

 

április 27

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
április 27

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting