A Haladó kurzus élménye 1.rész

Általános - Segíts magadon és az SVT is megsegít..

A haladó kurzus élménye ..a kezdet

 

Segíts magadon és az SVT is megsegít!

Péntek kora reggel van, szürcsölöm a kávém maradékát és figyelem a napfelkeltét kis tóparti házunk emeleti ablakából. Tükör sima a víz felszíne és hosszan, laposan, lustán elnyúlva veri vissza a nap tükörképét. Ezen a napon érzem, megtisztulok. Fekete kacsák és kócsagok forgolódnak a parton élelmet keresve. Ibi, aki már megette élete kenyerének …..legalább a felét……vagy jóval többet, a szomszédom, áll a parton és szárazkenyeret dobál a néha összeverekedő hattyúk seregének. A kenyér lassan elfogy és a fehér tollasok egyre ádázabb harcot vívnak az utolsó falatokért. A többiek csak akkor jutnak élelemhez, ha a legerőszakosabb madarak épp a vizes tocskos falatokat nyeldeklik. Hát …..nagy küzdelem az életben maradás és sokszor csak a fizikai erő és agresszivitás intenzivitásán múlik a holnapod, legtöbbször még az emberi világban is. Vannak más megoldások is, amivel nem ádáz harc a holnap túlélése! Az SVT alap kurzuson azt értettem meg, hogy az életünkben nem a szenvedés és harc a megoldás, hanem a, hogy boldoguljunk, harc és erőszak nélkül is. Lágyan, szelíden, hogy a legtöbb szinten legyen jó nekünk és ne bántsunk vele másokat sem.

Várom ezzel kapcsolatban az újabb megoldásokat, érzem, hogy az elkövetkező nap újabb titkokat tár fel . Olyan szellemiségben lévő megoldásokat, amik itt a fizikaiban teljesülhetnek..

 Szép idő van, robogóval megyek át Évihez az SVT haladó kurzusát elvégezni a város túloldalára. 22.5 kilométer ennyi robogón csak egy szempillantás, nincs dugó, nincs parkolási költség csak igazi mobilitás és hatékonyság. Én egy bordó Yamahával megyek. Kitolom a garázsból, behúzom a fékkart, gyújtásra teszem, megnyomom a pici piros önindító gombot és halk duruzsolásba kezd a motor. Meghúzom a gázt és kezdődik a tüzijáték. 600 méter és kinn vagyok a  forgalom lüktető reggeli artériájában.

 

Évinél nyílik a Garázskapu és szerencsére parkolhatok a kocsija előtt. Felsétálok az emeletre, benyitok az angyalkás ajtón és már fő a ginzeng tea és a kávé, jó illat van. Én érkeztem utoljára, a többiek már beszélgetnek, ismerkednek, nevetgélnek.  Két hölgy és én vagyunk jelen. Közben elgondolkodom, hogy a rengeteg tananyag teszi exkluzívvá a létszámot. Jobb is így mert legalább több ideje marad Évinek a személyes foglalkozásra egyénenként. A két hölgy különböző szakmából érkezett. Zsuzsi egy izraeli cég számviteli osztályán dolgozik a másik hölgy Berni, Fito terapeuta egy saját vállalkozásban. Jobban kezelik az alaptanfolyam táblázatát, mint én az „holtziher”! Most én nézek úgy, mint „Noé a harmadik tevére”. Óriási a lemaradásom hozzájuk képest. Ők már profik a táblázatok kezelésében hozzám képest. Érzem, hogy kevés volt nekem ez a három hét, ami eltelt az alap kurzus óta.

 

A tananyag…..hát ha eddig azt képzeltem, hogy simán kirázom az egészet a kisujjamból, itt megbillenni látszik az elképzelésem.

A legizgalmasabb témák lesznek a tanulnivalók között.

 Személyiségünket felépítő minták

Programok és emlékek tisztítása

Új táblázatok sokaságának megismerése, gyakorlati elsajátítása

Agyunk átprogramozása

Diszharmónikus energiák teremtő ereje

Fizikai test minden szerve, mirigye

A limbikus rendszer

Spirituális akadályok

A tudatosság hibás működése

és még sok más!

Az új és izgalmas információk sokasága, számomra gigászi mennyiségben.

 

Az első nap……csapjunk a lecsóba! Meditáció……. Évi vezeti, Puha selymes kis hangján lassan álomba ringat és ahelyett, hogy eggyé válnék az ős természettel én egyre csak a kacsákat számolom. „zzz” arra eszmélek, hogy tegyük a kezünket az arcunk elé és lassan nyissuk ki a csukott szemünket. Az erős fény, ami rám tör, úgy hat, mint egy kávé az éjszaka közepén.

 

Az alap kurzus ismétlése, belecsempészett új információkkal. Én már itt éreztem, hogy egy nagyon magas szintre léptünk.

Uhh, szünet! Azt éreztem, most rá kéne gyújtani, de nem dohányzom! Kezdett kétségem támadni, saját értelmi képességem felfogó erejében. Évi látta, hogy most segítségre szorulok és puha megnyugtató hangján magyarázta el a számomra felfoghatatlan dolgokat. Kezdett fény gyúlni az alagút végén és nem egy vonat jött szembe velem.

Folyt köv.

D.L

 

 

Czakó Éva - 2023 február 24.
 

 

február 24

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
február 24

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting