Svt a tanár szemével

SIkertörténetek -

2014-ben egy spirituális táborban voltam, ott találkoztam valakivel, aki SVT-vel foglalkozik. Csinált nekem is egy tisztítást, és én akkor éreztem, hogy ez a módszer nekem is kell.

Ekkor kezdtem keresni, olyan embert, aki ennek a képzésével foglalkozik. És szerencsére rád találtam Évi, a pozitív kisugárzásod már akkor megfogott, és minden képen hozzád szerettem volna menni a tanfolyam elvégzésére. Fel is vettem veled a kapcsolatot, egyeztettünk időpontot, és még 2014-ben meg is csináltam az SVT alaptanfolyamát.

Évi végig nagy szeretettel foglalkoztál velünk, pontosan magyaráztad ezt az egész rendszert, és hagytál nekünk időt, hogy a saját tempónkban haladjuk. Nagyon sokat tanultam a tanfolyam ideje alatt.

Először magamon kezdtem el dolgozni, folyamatosan tisztítottam, és bár nem látványos módon, de apró változások megindultak az életemben. Jobb lett a hangulatom, jobban oda tudtam figyelni másokra és a környezetemre. Miközben dolgoztam magamon, elő jöttek kérdések, amikre nem tudtam a választ, ekkor írtam neked, és mindig nagyon gyorsan válaszoltál, segítettél nekem, hogy jobban tudjam megérteni a dolgokat.

Már, amikor befejeződött a tanfolyam, akkor tudtam, hogy nem fogok, itt megállni, hanem megcsinálom a haladó tanfolyamot is. Ezt néhány hónappal később meg is tettem. Fantasztikus volt, hogy most már az egész rendszerrel tudtam dolgozni. Ekkor már nem csak magamat tisztítottam, hanem elkezdtem a barátaim körében is ezzel foglalkozni, és végtelen örömmel tölt el, hogy látom, milyen eredményesen működik az SVT náluk is.

Az egyik legnagyobb élményem az volt az SVT-vel, amikor az osztályom összes tagja leérettségizett. Tanárként dolgozom, és végzős osztályom volt. Félévkor vettem át őket, és nem volt könnyű a helyzetem. A kollégák közül szinte mindenki azt mondta, hogy többen nem fogják tudni megcsinálni az érettségit.

Ekkor Évi javasolta, hogy csináljam meg náluk, még az írásbeli előtt az egész osztályt. Ennek is megvan a megfelelő tisztítása. Ezt meg is csináltam, és mindenkinek, bár nem annyira fényesen, de sikerült az írásbeli vizsga. Ezt megcsináltam a szóbelik előtt is és végül az egész osztály leérettségizett, pedig sokan kételkedtek ebben.

Én pedig nagyon örültem, hogy a háttérből tudtam nekik segíteni. A vizsgák után beszélgettem velük, és többen mondták, hogy nem tudják, hogy honnan, de olyan dolgokra is emlékeztek, amit nem is sejtették, hogy tudják. Számomra ez fontos jelzés volt, hogy bizony az SVT működik.

A másik esetem pedig, a barátnőmhöz kapcsolódik. Megkért, hogy az egyik kollégáját/barátját tisztítsam, folyamatosan, mert úgy gondolja, hogy szüksége van rá. Én el is kezdtem tisztítani. A változás természetesen nem azonnal jött, hanem hosszabb folyamat volt, de a barátnőm azt mondta, hogy mintha kicserélték volna az illetőt. Sokkal nyugodtabb lett, és a feszültség is eltűnt belőle.

Ezek a visszajelzések számomra jelzik, hogy igen is érdemes az SVT-vel foglalkozni. A hatása természetesen nem minden esetben azonnali, de hosszú távolt nagyon is érzékelhető, ha folyamatosan tisztítja magát és másokat is az ember.

Évi neked mindig hálás leszek, hogy megismertettél ezzel a módszerrel, és hogy, azóta sem engedted el a kezem, mert ha bármi problémám van, tudom, hogy rád mindig számíthatok.

Az SVT-nek és Évinek hála, megtaláltam ezt a módszert, ami előre visz, fejleszt, és meg tudom tapasztalni azt a sok apró csodát, ami körülvesz, de eddig valahogy elsiklottam felette.

Nagyon köszönöm Neked, Évi.

Szeretettel: Karhusz Timi

Czakó ÉVa - 2017 október 01.
 

 

október 01

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
október 01

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting