Laci története

SIkertörténetek - Többször is voltam már személyes tisztításon másoknál ,mielőtt Évávál felvettem a kapcsolatot és most online kértem a segítségét.Ez a fajta tanácsadás nekem is új volt.

Rögtön már a tisztitas közben jobban éreztem magam, aztán napokig érezhető volt a pozitiv változás. Azóta is sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok,de sokkal energikusabb. Ezt a hatást Éva javaslatára még elősegitem napi rendszeres meditacióval, pozitiv hozzáállással az élet minden területén és rendszeres sportolással meg olyan tevékenységekke, amik kikapcsolnak, feltöltenek. Családom tagjaira is pozitiv hatassal volt a tisztitás, úgy érzem végre működik a szinkronicitas köztünk.
A személyes tapasztalatomat  leírom most egy konkrét ügy kapcsán, mert emiatt kerestem meg őt, Angol nyelvvizsgára készülök, a diplomám hoz ez nagyon fontos, de nem találtam nekem való iskolát, felkészítő tanárt ,bár számos iskolával felvettem a kapcsolatot, míg vegül Évát kértem meg ,hogy segítsen abban, hogy jól válasszak.Egy szakmailag nagyon képzett tanárra esett a választásunk, úgy érzem végre sikerült megtalálnom a számomra megfelelő tanárt ,aki a sikeremhez hozzásegit.A maganéletem is egy állóviz volt ,aztan hirtelen felpezsdült az élet körülöttem,nagy nyüzsgés lett, megismertem új embereket, beindult az élet minden területen .A plussz siker,hogy a lehetőségeim is megnőttek a munka terén  és számos lehetőség tárult elém.Nagyon örülök.

Egyszóval köszönök mindent!

Laci

Czakó ÉVa - 2017 szeptember 07.
 

 

szeptember 07

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
szeptember 07

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting