Az orvos szemével...egy online konzultáció.

SIkertörténetek - Tudatos teremtője és irányítója szeretnék lenni az életemnek.

Orvosként dolgozom, de kezdettől fogva érdekelt a pszichológia is. Ebből következett, hogy a betegségek megnyilvánulását a legtöbb esetben lelki eredetűnek gondoltam már a pályám kezdete óta. Hiszek a test-lélek-szellem egységében.  Majd 35 évesen szembesülhettem személyesen is a lelki háttér feltérképezésével, mivel egy komoly, hirtelen jelentkező, életet veszélyeztető állapotba kerültem.

Az első sokk után, rögtön tudtam, hogy a dolgok mélyére kell néznem. Több éves pszichoterápiát követően kezdtek megtalálni spirituális módszerek, technikák is, többek között a spirituális választerápia, mely teljesen ismeretlen volt számomra, amikor először hallottam róla egy védikus asztrológus nőtől.

Azonnal utánaolvastam , megfogott első körben az írott információ, majd telefonon felkeresetm Évát, és mivel vidéki városban élek, messze Budapesttől, nagyon megörültem, amikor felajánlotta,hogy telefonon is tudunk dolgozni. Azóta már több alkalommal is kerestem, de már az első terápia után éreztem a felszabadító hatását a munkánknak, amin felbúzdulva  az egészségügyi problémámat követően párkapcsolati témában is kértem a segítségét.
 
Történt egy nagy" aha" élményem,azóta aminek köszönhetően " megszületett" az önszeretet bennem. NAgyon érdekes volt..

 Ami még csírázó új érzés, a VANság érzése, hogy ami éppen van az van -az ebbe való beleengedődés nagyon jó, egyre inkább felismerem az életemben adódó helyzetekben, hogy hoppá ezt most az egóm érzi, ezt most akaratból, elvárásból, stb...próbálom megoldani ,ezért vagyok csalódott, ezért érzek éppen hiányt, mert nem elfogadás van bennem, hanem elvárás. Ezek nem üres szavak, valós érzésekből íródnak :))

 Szóval nagyon jól, és nagyon rosszul vagyok. De ugyebár, ha rosszul vagyok, az csak megmutatja, hogy hol kell dolgoznom...

itt tartok most és napaokon belül elvégzem az alap tanfolyamot,melyet már nagyon várok.

Tudatos irányítója és teremtője kívánok lenni az életemnek, és ki tudja, talán idővel a betegeimnek is hathatós segítséget tudok majd nyújtani , amennyiben igényli valaki és elég nyitott rá.

C.É.

 

 

C.É - 2017 augusztus 10.
 

 

augusztus 10

Egy svt -t alkalmazó sikertörténete egy érdekes jelenség megválaszolására

A technika alkalmazása milyen összefüggésekre ad magyarázatot..
bővebben
augusztus 10

SVT módszer ajánlás

"Valami megváltozott, és érzem, hogy ez helyes. Nagyon sok teendőm van még, tudom. Az SVT-től kaptam egy ajándékot, amit a saját ritmusomban használhatok fel. Amikor ingázok, konkrétan érzek egy bölcs, ítélkezésmentes, gyengéd segítő erőt magam körül."
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting