SVT Alap szintű Kurzus (I)

Indulj el önmagad megismerésében

Kurzus típusa:Élő + Online
Kurzus helye:Éva svt Stúdió
Kurzus kezdete:2024. szeptember 20. (09:00)
Kurzus vége:2024. szeptember 22. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2024. szeptember 19. (23:00)
Kurzus ára:200000 HUF

Kurzus ismertető

Spirituális-, energia-, és az információgyógyászat területéhez szorosan kapcsolódik az SVT tudásanyaga, és ehhez elméleti és gyakorlati tudást kapnak a résztvevők. Alaposan be kell gyakorolni, hogy az érzelmi reagálásaink, emberi kapcsolataink nehézségeit, lelki problémáink okát pontosan tudják beazonosítani és arra megoldást találni Szellemi vezettetésük (Felső Énük) által.

Az alap anyagának elsajátítása után a résztvevők önállóan lesznek képesek SVT-zni. Így egy megoldókulcsot kapnak a kezükbe a fizikai-mindennapi életükben lévő számos kérdés megoldásához. Ehhez sokat fognak gyakorolni egymással és velem is.


50-50% az elmélet és gyakorlati anyag aránya. Bőven van idő arra, hogy olyan gyakorlati tudásra tegyenek szert a hallgatók, amely biztonságot adóan garantálja, hogy otthon, egyedül is tudják használni a megtanultakat.

A résztvevők igazolást kapnak, amennyiben elsajátitották az elméleti és gyakorlati anyagot, számot adtak a tudásukról.

Aki online csatlakozik az ugyanolyan hatékonysággal vesz részt, és  konferenciabeszélgetés formájában minden résztvevővel tud beszélni, gyakorolni. Olvasd el az online képzésről írt sikerélményeket a blogban.

Az online és az élőben való tanulás az svt stúdió helyszínén ebben az esetben ennek a díja azonos. Csupán a postaköltséget számítom fel további költségként, ha vidékre vagy külföldre kell postáznom a tananyagot és az ajándék ingát.

Ha az online tanulást választod: 9 napon át 3 órás részletbe felbontva az anyagot, így ugyan több az óraszám, ezért is fizetsz többet a kurzusért, így több alkalmad van a gyakorlásra és a kérdezésre.

Várlak szeretettel, hogy kipróbáld önmagad, elsajátíts egy igazán gyors és eredményes módszert életed megjavítására.

Minden kezdet az első lépéssel kezdődik. Légy tehát bátor, itt vagyok, segítek eligazodni ebben a csodálatos világban.

Ha jelentkeztél hamarosan kapsz tőlem egy automatikus válaszlevelet, amit lehet, hogy a Spam üzenetekbe érkezik.

vissza a kurzusokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting