Spirituális Újjáépítés SPU Kurzus

Spirituális Újjáépítés kurzus keretében egy nagyon lágy korrekciós módszert tanulhatsz meg, hogy segítsd a testedet a harmónikus működésben.

Kurzus típusa:Élő
Kurzus helye:SVT Stúdió, Óbuda
Kurzus kezdete:2024. június 24. (09:00)
Kurzus vége:2024. június 27. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2024. június 23. (23:00)
Kurzus ára:280 HUF

Kurzus ismertető

Mit tanulunk:

Megismerkedünk a fizikai test működésével, a lelki háttér és az érzelmek összefüggéseivel, azok fizikai testünkre gyakorolt hatásával, valamint a blokkok helyének feltérképezésével.
Megtanuljuk a test jelzéseit beazonosítani és korrigálni, meditációs technikákat és táplálkozási ismereteket is tanulunk. A cél, hogy a test harmóniában működjön.

Elméleti és gyakorlati ismereteket adok át és egymáson gyakorolhatnak a résztvevők.. Mindeközben maguk is megszabadulhatnak akár több életen át hordozott, lelki-pszihikai sérüléseiktől, a szerzett és hozott mintáiktól .

"Facilitátor" (=SPU technikát alkalmazó személy) 

Robert E.Detzler dolgozta ki a módszert.

Ajánlom olyanoknak, akik az SVT teljes palettájával szeretnének foglalkozni a tanácsadás  ,ülés alatt, vagy akik önmaguk,a családjuk vagy a környeztükben élők segítésére kötelezték el magukat . Ehhez gyors, használható módszert keresnek . Azoknak is kitűnő ismereteket és gyakorlati megoldásokat kínál, akik a test működésével , közérzetjavítással foglalkoznak és szeretnék valami nagyon ujjal kiegészíteni azt.

Ha jelentkeztél azonnal kapsz tőlem egy automatikus válaszlevelet fontos információkkal. Ha nem találod a Spam üzenetek között keresd!

vissza a kurzusokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting