SVT Rendszer- és Családállítás csoportos foglalkozás

Az SVT Rendszer- és Családállítás mélyre hatol - a Lélek mélyére.

Tanfolyam típusa:Élő
Tanfolyam helye:Óbuda Éva SVT Stúdió
Tanfolyam kezdete:2020. február 19. (09:00)
Tanfolyam vége:2020. február 19. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2020. február 17. (23:00)
Tanfolyam ára:18000 HUF

Tanfolyam ismertető

Szeretettel várlak, ha kíváncsi vagy, és szeretnéd kipróbálni ezt az új módszert, vagy, ha nagyon konkrét témával érkezel.

Egyéni és csoportos állításban is van mód részt venni.

SVT-s rendszer- és családállítás egy adott család "szellemi mezejében" történő rendeződés, pozitív újraprogramozás. A mezőbe tartozik a terápiát kérő személy, az ősei, a korábbi és a jelenlegi kapcsolatrendszerei. A szellemi mező egy morfogenetikus energiamező – a forma keletkezésének mezeje. A családállítás elnevezés azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor időközönként újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul. A rendszerállítással a formák könnyen felismerhetővé válnak, majd az SVT-technikával végzett átalakítás pozitív változásoknak ad teret.


Az SVT-s rendszer- és családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Egy egészen más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra, önmagunkra. Vannak helyzetek mindannyiunk életében, amikor összecsapnak a fejünk fölött a hullámok és úgy érezzük, ebből a helyzetből nincs kiút. Nem látjuk a megoldásokat, el vagyunk veszve. Ugye ismerős a helyzet és az érzés? Ennek oka, hogy a problémák felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Valójában lent a mélyben zajlanak a folyamatok, amelyek a problémák okai. Hallgat a mély és fecseg a felszín!

családállítás ezt a rálátást támogatja.

Veszteségeinket mindig fájdalommal éljük meg, de valóban vannak frusztráló élethelyzetek. 
Bármi nyugtalanít bennünket, a probléma mélyére nézhetünk ezzel a sorsfordító technikával.
Kritikus élethelyzetekben, eldöntendő kérdések előtt feltétlenül ajánlom az SVT-s rendszer- és családállítást.

Nagy szeretettel várlak, ha csak kíváncsi vagy, és szeretnéd megismerni ezt az új módszert, és akkor is, ha nagyon konkrét témával érkezel.

Csoportos és egyéni állításban is lehetősége nyílik részt venni. Ha mások állításában szeretnél részt venni és csatlakozni az állításhoz, vagy betekintést nyerne a módszerbe, szeretettel várlak segítőként.

Ha jelentkeztél a tanfolyamomra azonnal kapsz tőlem egy automatikus válaszlevelet fontos információkkal. Ha nem találod a Spam üzenetek között keresd!

vissza a tanfolyamokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

czakoeva@spiritualis.eu


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás