Mi is az az SVT?

Az SVT egy szellemi-lelki, tanácsadó és energiagyógyászati módszer.

Érzelmi reagálásunk okát, emberi kapcsolatunk nehézségeit, lelki problémáink okát segít  beazonosítani, és arra megoldást találni a Szellemi vezettetésünk (Felső Énünk) által.

Az egyéni tanácsadás során számos kérdésben kaphat választ a kérdező, akár online is.


Hogyan működik a gyakorlatban?

A képesített tanácsadó egy inga, speciális táblázatkészlet és egy egyedi kérdéssorozat használatával találja meg ─ mint egy profi nyomozó ─ az életünket akadályozó, romboló energiákat.

Az inga kimozdulása egy akaratunktól független, reflexszerű (ideomotoros) izomválasz, ami Felső Éntől/Szellemtől (aki egy magas tudatosságú Lények egy csoportja, valójában egy Kollektív Tudat) más szóval a mi belső Bölcsességünktől érkezik.


A Felső Énnel/Szellemmel való kapcsolat révén hozzáférünk az Akasha (Lélekkrónika  a lélek összes tapasztalatát tartalmazó adatbázis, "könyv") feljegyzéseihez, és rétegről rétegre kitisztíttatjuk  a diszharmonikus bevésődéseket múltra, jelenre és jövőre vonatkozóan. Ezután pozitív eszmékkel, mintákkal cseréljük fel a diszharmonikus energiákat.

Ez a szellemi önismereti módszer a "páciens" aktív közreműködésével történik, törlő mondatokat fogalmaz meg, majd áldásos, "mantraszerű" mondatokkal átprogramozza az elméjét ─ tudatosságával és akaratával, valamint a hitével új, építő jellegű "parancsot ad" Önmaga számára.

Ez a módszer arra is alkalmas, hogy mindenki Önmagán végezze el ezt a folyamatot. 

Az SVT kurzusokon ezt alaposan begyakoroljuk.

 A Lélekkel és a tudatalatti elmével dolgozunk tehát, ami teljesen fájdalommentes és így könnyen  AHA-élményekben lehet részünk, mert megértjük életünk történéseit.

Az eljárás után a legtöbben jelentős megkönnyebbülést éreznek, szinte azonnal, mert mindez felszabadító hatással bír.

A Lélek fejlődése fizikai, érzelmi szinten látható változásokat eredményezhet kortól függetlenül. (Természetesen csak abban az esetben, ha szabad akaratunk révén beépítésre kerül az életünkben a megbocsátás, és változtatunk a megszokott reagálásunkon ─ erről azonban már mindenki Önmaga dönt.)

A tudatos elmét és a szokásokat nem tudjuk megváltoztatni SVT-vel.

Hogy miért?

A tudatos szokások, a negatív gondolkozás és a negatív cselekedetek megváltoztatása mindig egyéni felelősség, de ha ezeket sikerül átalakítani, és ehhez társul az SVT-vel végzett tisztítási munka, a kliens valóban csodákat tapasztalhat meg az életében.

A kitisztított programokat nem tudjuk visszaépíteni, de a negatív energiához való ragaszkodással viszont építhetünk újakat.

Az SVT tanácsadás személyes ülések formájában történhet, vagy online módon (Skype, Viber, Messenger, telefon, vagy távmunkában, a páciens jelenléte nélkül is).
Ez ugyanolyan hatékony és eredményes, mint a személyes ülés során történő kezelés.


Mire NEM való az SVT?

Kiváncsiskodásra, médiumitásra, jövő kutatásra, diagnosztizálásra vagy betegségek kezelésére, pszihológiai kiértékelésre vagy diagnózis felállítására,  a pszichiáteri kezelés helyettesítésére.

Mi is az a tudatalatti elme, miért ezzel dolgozunk?

A tudatalatti elme bámulatos eszköz. Olyan, mint egy „óriási számítógép".  A tudatalatti elménket  a tudatos elme programozza a test 5 érzékelő mechanizmusán keresztül, valamint a gondolatok által. Ez valójában egy „ tárhely” az agyunkban, amely eltárolja életünk valamennyi örömteli és fájdalmas eseményét ─ a múltbélieket is ─ amelyek kivetülnek a jelen életünkre és pozitív vagy negatív irányba képesek befolyásolni azt. Mentális, érzelmi, pszihológiai, fizikai és szellemi síkon okozhatnak problémákat.

A Spirituális Választechnika a tudatalatti programokban kutatva megkeresi, majd átprogramozza azokat a kihívást jelentő elemeket, melyek a felszabadult, egészséges és boldog életvitelben gátolnak. 

Az SVT módszer a hipnózistól eltérően a probléma gyökerét úgy találja meg és oldja fel, hogy az egyén nem éli át újra a múltban már átélt fájdalmat. Más elemző, tanácsadó technikákkal nem összehasonlítható. Kiegészítheti azokat, ahogy az orvost sem helyettesítheti.

Nem ad kész megoldásokat, pl. a Lottó 5 találatos számokat sem "súgja" meg, mert Felső Énünk nem erre való.

Ha ezek közül magadra ismersz, válaszd az SVT módszerét a megoldásra; válaszd azért, hogy válaszokat kapj a következő témákban:

 • Örömteli élet blokkja 
 • Érzelmi problémák
 • Függőségek (kapcsolatfüggőség, munkamánia, körömrágás, Facebook-függőség)
 • Depresszió, pánik, honnan erednek az alvászavarok 
 • Kapcsolati problémák (családi, párkapcsolati, gyermekkel, munkahelyi, főnökkel, házikedvenccel stb.)
 • Szeretteink elvesztése utáni trauma, a gyász bármilyen formája pl. munkahely, párkapcsolat elvesztésének feldolgozása
 • Párkeresés, párválasztás, válás blokkja
 • Bőség blokkjai (tanulás, karrier, üzlet)
 • Élsport, maximális teljesítmény, siker blokkja
 • Tanulási nehézségek, iskola- és pályaválasztásra vonatkozó kérdések
 • Az egyén minőségibb életvitelének romlása
 • Balesetek·
 • Ismétlődő helyzetek
 • Negatív szokások
 • Félelmek, fóbiák (pl. tériszony, póktól, bezártságtól való félelem, stb.)
 • Magatartászavarok (házikedvenc, versenylovak betanítási és magatartászavaraira is válaszokat ad).

A bejelentkezés előtt érdemes áttekinteni és összeírni azokat az életterületeket, amelyekben átalakításra van szükség.

Az SVT Tanácsadó a konzultáció során nem erőltet rá senkire olyan hitrendszert, ami az ő sajátja, nem dolgozik sémákkal, egyéb tanulmányai során tanult elméletekkel, technikákkal sem; kizárólag a kliense lélekfejegyzéseiben olvas,ill a tudatalattijában rögzített energiákat mutatja meg.

Ha azt hallod: "... ezt kell tenned, azt nem teheted, vagy "vállj el, ő nem  az igazi...!"  – illetve ehhez hasonlókat, akkor a Tanácsadó a saját egójából dolgozik, és a "páciens" szabad akaratát kizárja.

Ő nem SVT-vel dolgozik.

Az SVT technikát végző személy kizárólag a kérdező lélekkrónikáját tárja fel, majd hagyja, hogy mindenki ÖNMAGA HOZZA MEG A SAJÁT VÁLASZAIT, LÉPÉSEIT és SEGÍT abban, hogy képes legyen változtatni.

Az SVT-ben meghagyjuk és tiszteljük mindenki induviduális, spirituális természetét, nem diszkriminálunk senkit.

A kezelés díjazása: 20.000 Ft + ÁFA/óra
Átlagos kezelési idő: 1, max. 2 óra/alkalom.

Minden megkezdett óra, idő részarányosan térítendő.

Az online tanácsadás díja azonos a személyes tanácsadás díjazásával. Az online tanácsadás feltétele a tanácsadás díjának előzetes átutalása.

Ha többet szeretnél tudni a Spirituális Választechnikáról, valamint arról, hogy ezt hogyan kapcsolhatod, alkalmazhatod a

 • bőség
 • boldogság
 • harmónia megteremtéséhez az életedben
 • miképp gyakorol hatást emberi kapcsolataidra
 • családi életedre
 • karrieredre
 • hogyan használhatod te is a belső iránytűdet,

akkor várlak szeretettel a képzéseken vagy az egyéni tanácsadáson Óbudán, vagy online.

Időpontokat és részleteket a "Kurzusok" résznél találsz.

 

x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás