SVT Rendszerállítás

Az SVT-s rendszer- és családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Egy egészen más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra, önmagunkra. " Fecseg a felszín, és hallgat a mély. "

Kurzus típusa:Élő
Kurzus helye:Óbuda, SVT Studió
Kurzus kezdete:2024. április 23. (09:00)
Kurzus vége:2024. április 23. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2024. április 22. (00:00)
Kurzus ára:30000 HUF

Kurzus ismertető

Az SVT-s rendszer- és családállítás egy adott család " morfogenetikus energiamezejében " történő rendeződés, pozitív újraprogramozás.

Az SVT-s rendszer- és családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Egy egészen más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra, önmagunkra. Vannak helyzetek mindannyiunk életében, amikor összecsapnak a fejünk fölött a hullámok és úgy érezzük, ebből a helyzetből nincs kiút. Nem látjuk a megoldásokat, el vagyunk veszve.

Ugye ismerős a helyzet és az érzés?

Ennek oka, hogy a problémák felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Valójában lent a mélyben zajlanak a folyamatok, amelyek a problémák okai. 

Fecseg a felszín, és hallgat a mély.

A résztvevők lesznek a szereplők, ők jelenítik meg az életedben lévő élethelyzeteket, személyeket. 

A kérdéseidre választ kaphatsz, és felszabadultan távozhatsz. Ebben egyéb technikákat használok (SVT, kineziológia, Recall Healing, Mauri és egyéb esszenciák), hogy AHA élményekkel térj haza.

Nagy szeretettel várlak, ha csak kíváncsi vagy, és szeretnéd megismerni ezt az új módszert, és akkor is, ha nagyon konkrét témával érkezel.

Csoportos és egyéni állításban is lehetőség nyílik részt venni. Ha mások állításában szeretnél részt venni és csatlakozni az állításhoz, vagy betekintést nyerni a módszerbe, szeretettel várlak SEGITŐKÉNT.

vissza a kurzusokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting