SVT-s Rendszer és Családiállítás

Az SVT-s rendszer- és családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Egy egészen más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra, önmagunkra. Vannak helyzetek mindannyiunk életében, amikor összecsapnak a fejünk fölött a hullámok és úgy érezzük, ebből a helyzetből nincs kiút. Nem látjuk a megoldásokat, el vagyunk veszve. Ugye ismerős a helyzet és az érzés? Ennek oka, hogy a problémák felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Valójában lent a mélyben zajlanak a folyamatok, amelyek a problémák okai. Hallgat a mély és fecseg a felszín!Minden hónapban tartok

Kurzus típusa:Élő
Kurzus helye:SVT Stúdió, Óbuda
Kurzus kezdete:2022. február 09. (09:00)
Kurzus vége:2022. február 09. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2022. február 06. (22:00)
Kurzus ára:25000 HUF

Kurzus ismertető

SVT és Rendszer és Családállítás

 Az Svt-és Családállítás mélyre hatol - a Lélek mélyére.

 

SVT-s rendszer- és családállítás egy adott család "szellemi mezejében" történő rendeződés, pozitív újraprogramozás. A mezőbe tartozik a terápiát kérő személy, az ősei, a korábbi és a jelenlegi kapcsolatrendszerei. A szellemi mező egy morfogenetikus energiamező - a forma keletkezésének mezeje. A családállítás elnevezés azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor időközönként újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul. A rendszerállítással a formák könnyen felismerhetővé válnak, majd az SVT-technikával végzett átalakítás pozitív változásoknak ad teret.

Az SVT-s rendszer- és családállítás mélyre hatol ─ a lélek mélyére. Egy egészen más szemszögből látunk rá az életünkre, kapcsolatainkra, önmagunkra. Vannak helyzetek mindannyiunk életében, amikor összecsapnak a fejünk fölött a hullámok és úgy érezzük, ebből a helyzetből nincs kiút. Nem látjuk a megoldásokat, el vagyunk veszve. Ugye ismerős a helyzet és az érzés? Ennek oka, hogy a problémák felszínét látjuk csak, ami a jéghegy csúcsa csupán. Valójában lent a mélyben zajlanak a folyamatok, amelyek a problémák okai. Hallgat a mély és fecseg a felszín!
A családállítás ezt a rálátást támogatja.
Veszteségeinket mindig fájdalommal éljük meg, de valóban vannak frusztráló élethelyzetek. 
Bármi nyugtalanít bennünket, a probléma mélyére nézhetünk ezzel a sorsfordító technikával.
Kritikus élethelyzetekben, eldöntendő kérdések előtt feltétlenül ajánlom az SVT-s rendszer- és családállítást.

Nagy szeretettel várlak, ha csak kíváncsi vagy, és szeretnéd megismerni ezt az új módszert, és akkor is, ha nagyon konkrét témával érkezel.
Csoportos és egyéni állításban is lehetősége nyílik részt venni. Ha mások állításában szeretnél részt venni és csatlakozni az állításhoz, vagy betekintést nyerne a módszerbe, szeretettel várlak segítőként. 
Egyéni -Exluzív Rendszer és Családállítást is tartok, ilyenkor a szereplőkről Te gondoskodsz.Ebben az esetben csak a Te problémádat állítjuk fel, nem lesznek idegenek jelen és te válogatod meg azt is, hogy kivel kívánod végigvinni a megoldáshoz vezető utat! Ebben az esetben is az

Óradíjam: 25000. Ft  Állítóknak, szereplőkenk : 10000.Ft

vissza a kurzusokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás