Ábrák Szimbólumok Rezgése és Hatása Kurzus

Gyere, próbáld ki és tapasztald meg a szimbólumok erejét, ahogy a kezedet ráteszed vagy a pohár tiszta vizet ezzel beprogramozod! A gyakorlatban a szimbólumok akár önmagukban, vagy az SVT tisztítások kiegészítéseként is hatékonyan használhatók.

Kurzus típusa:Élő + Online
Kurzus helye:Éva Svt Stúdió
Kurzus kezdete:2023. december 13. (15:00)
Kurzus vége:2023. december 14. (18:00)
Jelentkezési időszak vége:2023. december 10. (23:00)
Kurzus ára:100000 HUF

Kurzus ismertető

Használhatod a különleges - leginkább matematika óráról ismert geometriás ábrákra hasonlító - szimbólumokat, a kezedet közvetlenül a képre helyezve, tenyérrel lefelé vagy ráviheted a kancsó vízre, beprogramozva a Téged támogató információt. A homeopatiás szerek energetikai-információs hatása elfogadott és ismert. Szinte minden patikában kapható. Gyógyszerész vagyok, mint tudod. A szimbólumok ugyanígy hatnak.

A tanácsadás része, hogy a testben is előmozdítsuk a javulást. Harmóniát, megkönnyebbülést adva, mint egy hűs szellő vagy egy meleg érintés, amikor a szimbólumokat érinted.

Ez a módszer az SVT tisztítások kiegészítésére szolgál. Nagy erejű szimbólumokkal fogunk dolgozni, önmagunkon is segíthetünk ezekkel az ősi ábrákkal.

Robert Detzler: Spiritual Healing című könyvéből tanítjuk meg a tisztító ábrák, szimbólumok jelentését és használatát. 182 ábra van a könyvben, és ezek megkoronázzák az SVT tisztítások eredményességét. Ezek közül választva útravalóul adjuk a klienseinknek.

Gyere, próbáld ki és tapasztald meg a szimbólumok erejét, ahogy a kezedet ráteszed vagy a pohár tiszta vizet ezzel beprogramozod. A gyakorlatban a szimbólumok akár önmagukban, vagy az SVT tisztítások kiegészítéseként is hatékonyan használhatók.


Ismerd meg Te is a szimbólumokat, és ez lesz a kedvenc módszered. Feldolgozzuk az angol könyvet, amelyhez magyar jegyzetet adok.

 A 2 nap alatt rengeteg tisztítást végzünk el önmagunkon. Úgy fogsz távozni a kurzusról, mintha kicseréltek volna! 

Ha jelentkeztél a kurzusra, azonnal kapsz tőlem egy automatikus válaszlevelet fontos információkkal. Ha nem találod a Spam üzenetek között keresd!
vissza a kurzusokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting