SVT Áttekintés kurzus (III)

Az egész SVT rendszert áttekintjük, elejétől a végéig, minden új információt, tudást, technikát begyakorolunk és ezzel felfedezhetjük újra az SVT Csodáját!

Kurzus típusa:Élő + Online
Kurzus helye:Éva SVT Stúdió
Kurzus kezdete:2024. május 14. (09:00)
Kurzus vége:2024. május 15. (17:00)
Jelentkezési időszak vége:2024. május 13. (00:00)
Kurzus ára:200000 HUF

Kurzus ismertető

Az SVT Alapszintű és Haladószintű kurzus elvégzése után azok számára javasolt, akik már stabil, több hónap gyakorlattal rendelkeznek önmaguk és mások tisztításában; vagy régebben tanulták a módszert, és szeretnék újra feleleveníteni a megszerzett tudást.
Áttekintjük a legfrissebb SVT anyagokat és újdonságokat. Darabokra szedjük az eddig tanultakat, majd újra összerakjuk, kibővítve egy univerzális tudással. Online is részt vehetsz, így ugyanolyan hatékonyan tanulhatsz.

(Hogy milyen előnnyel jár, ha online tanulsz, olvasd el a tanfolyamok általános ismertetőjét, vagy a Sikertörténetek gyüjteményét.)

Ha a későbbiekben az SVT Bizottság által elismert tanácsadóként szeretnél dolgozni, feltétlenül ajánlom ezen a tanfolyamon való részvételt. 

Aktív felhasználóknak és azoknak, akik képesítés előtt állnak, különösen ajánlott legalább 2 évente az Áttekintés kurzus ismétlése. Teljesen új dolgokra világít rá, amit eddig is hallottál már bizonyára, de nem volt rá "füled", vagy a tudatosságod még nem fogadta be.

Remek kurzus azoknak, akik a fejlődés azon fokára léptek, ahol a tudatosságuk csiszolása a prioritás.


Az amerikai SRA (Spirituális Válasz Alapítvány) előírásai szerint elismerést csak azok a hallgatók kaphatnak, akik valamennyi kurzus napon részt vesznek, és teljesítik az SRA által előírt feltételeket, amelyek az első napon kerülnek ismertetésre. 

Ha jelentkeztél a kurzusra, azonnal kapsz egy automatikus válaszlevelet, amit a Spam üzenetekben találsz meg fontos információkkal.
vissza a kurzusokhoz
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting