Áremelés 2024. Januártól

Általános - EMELKEDIK az Alap, Haladó, Áttekintés kurzus ÁRA !

Az amerikai alapitvány felhívásának eleget téve teszem ezt. Ugyanis megítélésük szerint meg kell adni a kurzusok értékét, hogy érezhetővé tegyük a tananyag magas színvonalát. Az eddigi nemzetközi árakat tanulmányozva szembesítettek  vele, hogy méltatlanul alacsony áron volt elsajátítható az évtizedes tapasztalat és tudás megszerzése. Ez egy komoly szaktudás, aminek bőven van megtérülése és felívelő jövője mindenhol a világon.

Személyes megjegyzésem és észrevételem, hogy amikor milliókban  és években mérhető egy szakmai alap tudás elsajátítása, vagy egy egyszerü szemőldők tetoválás kettőszázötvenezer forint és 2 óra alatt elvégezhető bárkin, akkor igazat kell adjak az amerikai alapítványnak abban, hogy ezzel a szaktudással  tudjuk önmagunk ,más emberek, családok életét jó irányba terelni, akkor ennek bizony súlyt kell adnunk jogosan! A  kurzuson tanultak egy életre szóló eszközt adnak a felhasználó kezébe. Ha ezt munkaként, másokon való segítségnyújtásként  szeretnéd alkalmazni ,akkor különösképpen  óriási a megtérülési arány a befektetéshez képest-ha ebből a szempontból közelítjük meg. Én 25 éve dolgozom ebben a szakmában,minden kurzust elvégeztem itthon és külföldön, amit csak lehetett képezve magamat, ezzel leginkább belső hitemet követve,küldetésként, de felismerve azt is, hogy mindenkinek a saját kezébe érdemes  venni a saját életét.A módszer elsajátítása neked is a  segítségedre lehet.

Czakó Éva - 2023 november 27.
 

 

november 27

Parcelsus azt tanította

A betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára.A betegség ennek a diszharmóniának a következménye.
bővebben
november 27

Életed legnagyobb hőse Te vagy!

Aki nyer0,vagy veszít, de nem adja fel!
bővebben
x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás Zoom meeting