Bemutatkozás

Dr. Czakó Éva vagyok, képesített Spirituális Választechnikát alkalmazó és Okleveles SVT és Spirituális Újjáépítés (SPU) Senior tréner. Úgy választottam hivatást, hogy tudásommal másokon segíthessek.

Eredeti végzettségem gyógyszerész. 
Sokféle alternatívnak mondott iskolát végeztem, míg végül az emberi tudat, az elme és a lélek megértése, tanulmányozása és fejlesztése mellett köteleztem el magam.

A saját, majd mások életének megismerése során felismertem, hogy a Lélek egészsége a kulcs a boldog és egészséges élethez.

Küldetésemnek azt tekintem, hogy tudásommal és tehetségemmel segítsek másoknak az életük átalakításában, és megvalósíthassák azt, amiért erre a szép bolygóra születtek.

Hiszem, hogy a fejlődés szellemi, lelki, és fizikai szinten hozott döntések összessége.

Önfejlesztő, spirituális tanfolyamokat tartok, hogy minél többen megtalálják saját spirituális kapcsolataikat, használják az erejüket, fejlődjenek, növekedjenek a tudatosságukban.

Hiszem, hogy egy gazdag univerzumban élünk, ahol jövőnket mi teremthetjük.

Vízöntő természetem folyton arra sarkall, hogy újabb ismeretekre tegyek szert, minden nap jobb és jobb legyek. Több, mint 20 éve rátaláltam egy csodálatos teremtő módszerre, a Spirituális Választechnikára (SVT), melynek tudásanyaga új dimenziót nyitott a számomra. Ebben megtaláltam Önmagamat, ráleltem az Utamra.


Kedves Látogatóm!

Szeretnélek Téged is megismertetni az SVT módszerével.

Magamról

Az erőt próbáló helyzetek megoldásában a kitartást, a küzdeni tudást, a szorgalmas munka eredményességét a sportoló múltamból hozom. Ma is szinten tartom a testem rendszeres edzésekkel, leginkább futással, meditációval. Hiszem, hogy „ép testben ép lélek".

Életem egyik legnagyobb ajándéka a gyermekem, akit támogató figyelemmel szeretek és boldogan figyelem, ahogyan megtapasztalja önmagát tudatos felnőtt nőként. Hálás vagyok, hogy a magánéletemben is fenntarthatom az egyensúlyt a hivatásom és a családom között. Életem fontos területe a párkapcsolati boldogság. 

Rendkívüli utat választottam ahhoz, hogy támogassam a hozzám fordulókat lelki erejük felismerésében és tudatosításában. Tanítványaimra büszke vagyok, és szeretettel gondolok rájuk. Elmondhatom, hogy szeretet vesz körül életem minden területén, és látom, hogy a körülöttem élők élete is kiteljesedik  számomra ez a legfontosabb!

Végzettségeimről képekben:

 

 

Életem képekben

 

 

x
Kérdésed van?

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám bizalommal!
+36.20.480.5322

evasvt@gmail.com


Hívj most! Email küldése Messenger üzenet Skype hívás